07 december 2022

Op 9 december 2022 zal Nini by Herburg Roses starten met aanvoeren op Online Flower Auction (OFA). Het gehele veilingaanbod van Nini zal vanaf die datum worden aangeboden op OFA.

Nini is onderdeel van Herburg Roses en een bekende naam voor rozenkopers. Naast het veilingaanbod leveren ze aan de retailmarkten in West-Europa, het Verenigd Koninkrijk en Japan.

De kwekerij van Nini is te vinden in Kenya waar het totale productie areaal onlangs is vergroot naar 60 hectare. Hierdoor is een behoorlijke uitbreiding van het assortiment gerealiseerd en is er naast de focus op de retail ook een ruim aanbod voor de groothandel via de veilingklok mogelijk.

Nini gaat op OFA starten met het aanvoeren van de volgende soorten: Snowstorm, Athena, Athena Royal, Pink Athena, Patz, Lovely Jewel, Royal Jewel en Furiosa. De lengtes zijn voornamelijk 40-50-60 cm. In de toekomst zullen er meer verrassende nieuwe soorten volgen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is erg belangrijk voor Nini en ze zijn dan ook in het bezit van: Kenya Flower Council Silver Award, MPS SQ, MPS GAP, MPS ABC, Fair Trade, Global GAP en GRASP.

Door de kansen en potentie voor de toekomst van ons digitale platform is er door Nini voor OFA gekozen. Nini gelooft in vandaag voor morgen en het vernieuwende concept wat duurzaam is doordat er onder andere minder transportbewegingen plaatsvinden. Daarnaast vinden ze het een mooie kans om hun aanbod op de veilingklok toegankelijk te maken voor kopers waarbij exclusiviteit voor de rozen op OFA gewaarborgd is.

Wij vinden in Nini by Herburg een duurzame partner voor de toekomst, zijn blij met deze mooie aanvulling op ons veilingaanbod en heten Nini dan ook van harte welkom!

Beeld: v.l.n.r. Marco van der Burg (Nini), Danielle Strating-Geijteman (OFA), Philippe Veys (Nini)

Klik hier voor de website van Nini en hier voor de website van Herburg Roses