09 november 2022

Hugo van de Koppel start op 1 december 2022 als accountmanager bij Online Flower Auction (OFA). Met de komst van Hugo wil Online Flower Auction de organisatie ook op commercieel vlak verder professionaliseren.

Hugo is geen onbekende in de sierteelt sector, hij heeft jarenlange ervaring aan zowel de teelt- als handelskant. Deze ervaring komt hem goed van pas in zijn nieuwe functie bij OFA waarin hij de verbinding gaat leggen tussen kweker en koper.

Hugo over zijn aanstelling: “De kans om in deze fase aan boord te stappen bij OFA heb ik met beide handen aangegrepen. Het met elkaar verkorten en verduurzamen van de keten spreekt mij enorm aan. Ik kijk er dan ook erg naar uit om het team van OFA te versterken op commercieel gebied en samen verder te bouwen aan de groei van OFA.

Daniëlle Strating-Geijteman (CEO OFA): “Met Hugo hebben wij een ervaren accountmanager in huis gehaald, die oog heeft voor kwaliteitsproducten. Hugo wordt hét gezicht van de commercie. Door zijn kennis van de sierteelt sector en passie voor het vak, is hij dé aangewezen persoon voor deze functie. Hugo kent de mensen, weet welke wegen te bewandelen en kent het product, hiermee is hij van grote toegevoegde waarde voor het borgen van de diversiteit en exclusiviteit van het assortiment en de verbinding met de kopers. Wij zijn dan ook heel enthousiast dat hij Online Flower Auction komt versterken.”

Online Flower Auction is de nieuwe veilingklok en het systeem voor toekomstbestendig veilen. Op dit moment worden rozen geveild van zowel Nederlandse als buitenlandse kwaliteitskwekers. In de toekomst worden er ook andere productgroepen toegevoegd. Een van de voordelen van Online Flower Auction is het aftuin veilen waarbij er markgericht geveild wordt en flexibel wordt ingespeeld op de vraag van de markt. Online Flower Auction is snel, efficient en duurzaam.