21 november 2022

Met ingang van vrijdag 18 november bieden Bernhard Rozen, Berg RoseS en Holla Roses hun volledige veilingaanbod aan op Online Flower Auction (OFA). Een bijzondere mijlpaal!

Met dit exclusieve aanbod zet OFA een belangrijke stap naar verdere uitbreiding van de klok met een divers aanbod van kwekers en soorten waarbij tegelijkertijd de exclusiviteit wordt bevorderd. Om deze mijlpaal te vieren werd vrijdag bij alle drie de kwekerijen een taart gebracht.

Daniëlle Strating-Geijteman (CEO OFA): “Wij zijn enorm trots dat we deze stap hebben kunnen zetten met deze kwekers, hier staan we graag even bij stil. Maar we kijken ook vooruit want het is onze ambitie om met ons digitale platform verder te groeien. We gaan ons aanbod van kwekers de komende maanden verder uitbreiden en willen volgend jaar ook stappen maken met andere productgroepen.”

Tijdens de feestelijke veiling van afgelopen vrijdag is ook een winactie onder de kopers uitgezet. Voor de kopers met de hoogste prijs (duurste rozen), meeste omzet en de meeste stelen heeft OFA een leuke prijs in petto.

Online Flower Auction is de nieuwe veilingklok en het systeem voor toekomstbestendig veilen.. Een van de voordelen van Online Flower Auction is het aftuin veilen waarbij er markgericht geveild wordt en flexibel wordt ingespeeld op de vraag van de markt. Online Flower Auction is snel, efficient en duurzaam.

 

Online Flower Auction Holla Roses
Online Flower Auction Bernhard Rozen
Online Flower Auction Berg RoseS