10 januari 2023

De kopersdagen bij Online Flower Action (OFA) zijn van start gegaan. Op 10, 11 en 12 januari organiseert OFA een drietal kopersdagen. Van 11.00 tot 15.00 uur zijn bloemeninkopers en andere belangstellenden van harte welkom op het kantoor van OFA op Prunus 12, De Kwakel (VBA Zuid).

Tijdens de kopersdagen laten alle aanvoerders hun volledige aanbod zien. Natuurlijk is de Red Naomi roos van Porta Nova, die sinds vorige week op OFA geveild wordt, ook te bewonderen. Tijdens de kopersdagen wordt ook gelijk de nieuwe aanvoerder EQR Ecuadorian Quality Roses uit Ecuador geïntroduceerd.

Danielle Strating-Geijteman, CEO OFA: “Wij zijn er trots op dat we ons volledige assortiment kunnen laten zien tijdens de kopersdagen, incl. het aanbod van de nieuwe aanvoerder EQR uit Ecuador. Zij starten in week 3 met veilen en hun aanbod is een mooie aanvulling op het huidige aanbod, wij heten ze dan ook van harte welkom!”

EQR is gevestigd in Lasso, Ecuador. De 8 kwekerijen liggen op een hoogte van bijna 3.000 meter, met een totale oppervlakte van 140 hectare. Het weer en de hoogte, zijn de perfecte omstandigheden om uitstekende rozen te kweken. EQR heeft een duurzame en verantwoordelijke productie hoog in het vaandel staan. Zij zijn BASC, Rainforest Alliance, Flor Equador en Sedex-SMETA 4-pillar gecertificeerd.  EQR gaat op OFA de volgende soorten aanvoeren: Mondial, Pink Mondial, Explorer, Sunset Xpression, Brighton, Frutteto, Esperance, Carpe Diem, Queens Crown en Candlelight. De lengtes zijn voornamelijk 50-60cm. Het aanbod van EQR is dagelijks beschikbaar via OFA.

Lees hier meer over EQR.